یکی از رایج ترین روش های پوشش نهایی کف و دیوار ساختمان، کاشی کاری و سرامیک کاری است. کاشی و سرامیک نوعی مصالح ساختمانی هستند که نه تنها برای تزئینات داخلی و خارجی بلکه به عنوان عایق رطوبتی مورد استفاده قرار می گیرند.
کفپوش و دیوارپوش حمام و سرویس بهداشتی و آشپزخانه معمولاً از جنس سرامیک و کاشی می باشند، زیرا آن ها در برابر نفوذ آب و رطوبت مقاومت بالایی دارند و آسیب نخواهند دید.
کاشی کاری کار ساده ای نیست و باید توسط افراد حرفه ای انجام شود. در حال حاضر به دلیل تنوع بسیار بالای این مصالح حتماً باید یک معمار ماهر نسبت به نصب آن ها اقدام نماید. زیرا پیچیدگی هایی در حین کار وجود دارد که یک فرد معمولی نمی تواند از عهده آن ها بربیاید.
کاشی و سرامیک هایی که در بازار عرضه می شوند از تنوع طرح، رنگ و اندازه برخوردار هستند و افراد می توانند با توجه به فضای مورد نظر و دکوراسیونی که انتخاب نموده اند نسبت به خرید این محصولات اقدام کنند.
برای کاشی کاری و سرامیک کاری انجام یکسری کارها بسیار ضروری است. در ادامه این نوشته از ساختمانچی به بیان مراحل کاشی کاری و سرامیک کاری کف، سقف، دیوار و همچنین کاشی کاری بر روی کاشی های قدیمی می پردازیم. با ما همراه باشید.
نکات مهم در انتخاب کاشی و سرامیک مناسب
انتخاب مناسب کاشی و سرامیک نقش مهمی در روند اجرای پروژه دارد به همین دلیل کاشی کاران نسبت به یکسری محصولات توجه ویژه دارند. کاشی و سرامیک باید از قابلیت های ویژه ای برخوردار باشند تا با استفاده طولانی مدت در محیط مرطوب دچار ترک خوردگی، رنگ پریدگی و یا سائیدگی نشوند.
هنگام خرید این مصالح باید از عدم وجود لکه، لب پریدگی، عیوب چاپی، ترک های مویی و خلل و فرج در آن ها اطمینان حاصل نمود.
مقاومت در برابر آب موضوعی بسیار مهم در انتخاب کاشی و سرامیک است که همواره باید بدان توجه شود. وقتی صحبت از کاشی و سرامیک می شود برخی افراد گمان می کنند که هر دو به یک مصالح اشاره دارند در صورتی که کاشی با سرامیک فرق دارد. کاشی یک قطعه سفالی است که با لعاب آن را می پوشانند.
در واقع قسمت اصل کاشی یا همان بدنه آن از سفال بوده و لایه محافظ آن لعاب می باشد. اما اگر لعابی که بر روی کاشی می ریزند، سرامیکی باشد این کاشی، سرامیک نام می گیرد.
کاشی نسبت به سرامیک وزن سبک تری دارد و برای پوشش دیوارها مورد استفاده قرار می گیرد. در مقابل وزن سرامیک سنگین تر است و مقاومت آن نیز به نسبت کاشی بالاتر می باشد، از این رو از سرامیک برای پوشش کف استفاده می شود.
سرامیک ها به دلیل مقاومت بالا در برابر سرما، گرما و فشار و میزان جذب آب پایین کفپوشی مناسب برای مکان های مختلف می باشند.
نصب کاشی و سرامیک کف
1. مرحله زیرسازی
اطمینان از مقاوم بودن بستر کار
قبل از اقدام به نصب کاشی لازم است نسبت به مقاومت بستر کار اطمینان حاصل کنید. چرا که اگر بستر مورد نظر از مقاومت و استقامت بالایی برخوردار نباشد، در طولانی مدت باعث ایجاد صدا در زیر پا می شود و هم چنین می تواند باعث ایجاد شکستگی در کاشی ها شود.
اگر این کار به درستی انجام نشود، کاشی بر اثر فشار آسیب می بیند. ایجاد بستر مناسب تا اندازه ای به نوع کاشی کاری و محلی که قصد استفاده از کاشی در آن قسمت را دارید نیز بستگی دارد.
استفاده از سیمان در زیرسازی
قبل از اقدام به نصب کاشی و به عنوان زیرسازی لازم است که از سیمان و یا متریال مشابه استفاده نمایید. توجه داشته باشید که برای انجام این کار از تخته سه لا استفاده نکنید. استفاده از لایه سیمانی از نفوذ آب جلوگیری کرده و به عبارتی خاصیت ضد آب دارد. هم چنین استفاده از سیمان باعث می شود احتمال ایجاد انحراف در فضای زیرسازی به حداقل برسد.
اطمینان از یکنواختی سطح
در این مرحله باید از یکنواخت بودن سطح سیمانی اطمینان حاصل نمایید. این کار باید در تمامی مراحل نصب کاشی انجام شود.
در قدم بعدی با استفاده از نوار فیبر محل اتصالات را بر روی ملات خشک مشخص نمایید و سپس به استفاده از لایه دیگری از ملات اقدام نمایید. زمانی که از ایجاد سطحی صاف اطمیان حاصل کردید، بستر کار حاضر برای نصب کاشی می باشد.
ایجاد خطوط راهنما
معمولا ساخت دیوارها همیشه کاملا صاف نبوده و شکل دقیق مربعی ندارند. از این رو ایجاد خطوط راهنما برای نصب صحیح کاشی ها نکته مهمی است که باید به آن توجه داشته باشید. به این منظور از گچ های مخصوص و نوارهای اندازه گیری برای ایجاد خطوط صاف در جهت نصب کاشی ها استفاده می شود.
در ابتدا نقطه میانی هر دیوار را پیدا کرده و نقطه ها را به یکدیگر متصل کنید. اگر خطوط متصل صاف نبود، باید نسبت به پیداکردن تقارن مناسب اقدام نمایید. این کار به شما کمک می کند که کاشی ها را از نقطه صحیح نصب نمایید.
قراردادن کاشی ها بر روی سطح مورد نظر
زمانی که به یک الگوی مناسب از محلی که قصد نصب کاشی ها بر اساس آن را دارید، دست پیدا کردید، می توانید برای اطمینان از صحیح بودن آن، کاشی ها را بر روی سطح مورد نظر قرار دهید. این کار به شما کمک می کند که نمایی کلی از کاشی ها پیدا کرده و اندازه مناسب کاشی را به دست آورید.
همچنین انجام این کار به شما کمک کند که نقطه مناسب برای نصب کاشی را مشخص نمایید. در این صورت کاشی ها در گوشه نیز به خوبی قرار می گیرند. به یاد داشته باشید که در بعضی مواقع، کاشی هایی که در گوشه قرار می گیرند نیاز به برش دارند.
حاضرسازی ملات
حاضرسازی ملات با توجه به دستورالعمل ملاتی که خریداری کردید، انجام می شود. به طور کلی ملات به شکل پودر می باشد و برای حاضرسازی آن باید با آب مخلوط شود. بافت ملات حاضرشده باید به شکل بافت کره بادام زمینی باشد.
توجه داشته باشید که آب را یک جا به پودر ملات اضافه نکنید. بهتر است بعد از اضافه کردن آب، 10 تا 15 دقیقه صبر کرده و اگر نیاز به آب بیش تری داشت دوباره به آن اضافه نمایید.
2. نصب کاشی
ملات ریزی
بعد از انجام اقدامات اولیه، نوبت به نصب کاشی می رسد. برای انجام این کار در ابتدا ملات را کم کم بر روی سطح مورد نظر می ریزیم. به یاد داشته باشید که این کار را از قسمتی که قصد شروع کار دارید، انجام دهید. برای مثال بهتر است هر بار در فضایی 2*3 نسبت به انجام این کار اقدام نمایید. ملات را در میان خط هایی که با گچ کشیدید، پخش کنید.
قراردادن کاشی یا سرامیک بر روی ملات
در مرحله بعد کاشی ها را بر روی ملات پهن شده روی سطح قرار دهید. انجام این کار را از گوشه شروع کنید و از خطوط راهنمایی که ایجاد کرده بودید، استفاده نمایید. بهتر است در زمان نصب کاشی، فاصله 1.8 اینچی از لبه کاشی و دیوار ایجاد کنید. این فاصله بعد از اتمام کار به وسیله دوغاب پر می شود.
ایجاد فاصله بین کاشی ها
به یاد داشته باشید که در زمان نصب کاشی ها فاصله ای در بین آن ها ایجاد نمایید. این کار می تواند به صورت چشمی انجام شود. هم چنین می توانید از وسیله ای که مخصوص این کار می باشد، نیز استفاده نمایید. این وسیله در گوشه کاشی قرارگرفته و بین هر چهار کاشی فاصله مناسب را ایجاد می نماید.
اطمینان از یکنواختی سطح
پس از نصب هر کاشی از مسطح و یکنواخت بودن سطح آن نسبت به کاشی های دیگر اطمینان حاصل کنید.
برای قرارگرفتن صحیح کاشی ها در گوشه سطح مورد نظر، آن ها را با استفاده از دستگاه کاشی بری برش دهید.
اجرای دوغاب
در مرحله بعد نوبت به استفاده از دوغاب می رسد. برای انجام این کار در ابتدا فاصله دهنده ها را از بین کاشی ها برداشته و سپس نسبت به انجام این کار اقدام نمایید.
انتخاب دوغاب مناسب نکته مهمی است که باید به آن توجه داشته باشید. انتخاب دوغاب به فاصله ای که در بین کاشی ها وجود دارد، بستگی دارد. استفاده از دوغاب شن و ماسه ای برای فاصله های بیش تر از 3 میلی متر مناسب می باشد.
طرز تهیه دوغاب باید بر اساس دستورالعملی که بر روی پاکت آن وجود دارد، انجام پذیرد. استفاده از برخی از افزودنی ها می تواند مقاومت آن در برابر آب را بالابرده یا رنگ مناسبی برای آن ایجاد نماید.
در مرحله بعد دوغاب را بر روی سطح کاشی ها بریزید. بهتر است که انجام این کار نیز کم کم صورت پذیرد. توجه داشته باشید که دوغاب تمام سطح کاشی ها و حتی زاویه ها را نیز به خوبی پر کند. اجازه دهید دوغاب به مدت 20 دقیقه بر روی سطح باقی بماند.
پاک کردن دوغاب از سطح
در مرحله بعد با استفاده از یک اسفنج مرطوب، دوغاب را از روی کاشی ها پاک کنید. بهتر است این کار را یکسره انجام نداده و برای هر کاشی جداگانه انجام دهید.
اجرای مجدد دوغاب
بعد از انجام این کار 3 ساعت صبر کرده و دوباره دوغاب را بر روی سطح کاشی ها بریزید و بعد از 20 دقیقه به وسیله اسفنج مرطوب پاک کنید.
درزگیری
در مرحله آخر نسبت به درزگیری بین کاشی ها اقدام نمایید. بتونه هایی که به این منظور مورد استفاده قرار می گیرند، عموما با یکدیگر تفاوت دارند. توجه داشته باشید که انجام این کار باید هر 6 ماه یک بار صورت پذیرد.
نصب کاشی و سرامیک بر روی دیوار
اندازه گیری طول و عرض دیوار
آن چه که در ابتدا باید انجام دهید، اندازه گیری طول و عرض دیوار می باشد. این کار برای مشخص کردن تعداد کاشی مورد نیاز، لازم می باشد. در زمان خرید کاشی بهتر است یک جعبه کاشی اضافه نیز خریداری نمایید. در این صورت اگر در حین انجام کار کاشی دچار آسیب دیدگی شد، می توانید از کاشی های اضافه استفاده نمایید.
جداسازی کاشی های قدیمی
در این مرحله با استفاده از قلم و چکش، نسبت به جداسازی کاشی های قدیمی از روی دیوار اقدام نمایید. برای انجام این کار قلم را با زاویه 45 درجه در بین کاشی ها قرارداده و با چکش بر روی آن ضربه بزنید. برای انجام این کار بهتر است از گوشه دیوار شروع به انجام کار کنید.
توجه داشته باشید که قلم را بر روی ملات بین کاشی ها قرار دهید، در این صورت کاشی ها آسان تر جدا می شوند. در صورتی که قلم را با زاویه 45 درجه بر روی دیوار قرار ندهید، ممکن است به دیوار آسیب وارد شود.
بتونه کاری
بعد از جداسازی کاشی ها از روی سطح دیوار، درصورت وجود هرگونه آسیب دیدگی دیوار نسبت به تعمیر و بازسازی آن اقدام نمایید. برای انجام این کار می توانید از بتونه استفاده کنید.
برای بتونه گیری محل آسیب دیده از کاردک استفاده نمایید. بعد از انجام این کار به مدت 4 تا 6 ساعت اجازه دهید تا کامل خشک شود. در صورتی که در این زمینه مهارت ندارید، می توانید از یک متخصص کمک بگیرید.
سمباده زنی
در این مرحله نوبت به سمباده زنی سطح مورد نظر می رسد. این کار برای هم سطح سازی دیوار مهم و اساسی می باشد. برای انجام این کار می توانید از کاغذ سمباده 100-80 استفاده نمایید. اگر سطح مورد نظر بزرگ می باشد، بهتر است برای انجام این کار از سمباده برقی استفاده نمایید.
تمیز کردن دیوار
بعد از سمباده زنی فضای مورد نظر، از یک اسفنج خیس برای تمیز کردن دیوار استفاده نمایید. این کار باعث پاک شدن گرد و غبار ناشی از سمباده زنی می شود.
بعد از انجام این کار حداقل یک ساعت برای خشک شدن دیوار صبر کنید. اگر فضای دیوار بزرگ است بهتر است در فواصل زمانی، نسبت به تعویض آب سطل و استفاده از آب تمیز اقدام نمایید.
استفاده از سیلر ضد آب
اگر قصد کاشی کاری دیوار حمام دارید، قبل از انجام این کار از سیلر ضد آب بر روی سطح دیوار استفاده نمایید. برای انجام این کار می تواند از سیلر نواری استفاده کنید.
در هنگام انجام این کار مطمئن شوید که تمامی قسمت ها را به خوبی توسط سیلر پوشاندید. بعد از انجام این کار به مدت 2 الی 3 ساعت اجازه دهید، خشک شود. استفاد از سیلر ضد آب، از نفوذ آب به دیوار و ایجاد آسیب دیدگی آن جلوگیری به عمل می آورد.
انتخاب الگوی مناسب برای کاشی کاری
در این مرحله در مورد الگویی که تمایل به اجرای آن بر روی دیوار با استفاده از کاشی دارید، تصمیم گیری نمایید. برای مثال می توانید از دو رنگ کاشی سیاه و سفید استفاده کرده و الگوی شطرنجی بر روی دیوار ایجاد کنید.
در این مرحله قبل از نصب کاشی ها بر روی دیوار، می توانید نسبت به اجرای الگوی مورد نظر، با قراردادن کاشی ها در کنار یکدیگر اقدام نمایید.
نصب کاشی یا سرامیک بر روی دیوار
در این مرحله نوبت به نصب کاشی یا سرامیک بر روی دیوار فرا می رسد. برای انجام این کار از گوشه دیوار شروع به استفاده از ملات بر روی دیوار بر اساس اندازه کاشی ها کنید.
برای انجام این کار می توانید از ماله استفاده نمایید. بهتر است اندازه ملات بر روی دیوار به اندازه نصب دو یا سه کاشی باشد. توجه داشته باشید که از یک لایه نازک ملات بر روی دیوار استفاده نمایید.
ایجاد خطوط افقی بر روی ملات
در این مرحله با استفاده از یک ماله دنداره دار، با زاویه 45 درجه نسبت به دیوار خطوط افقی بر روی ملات ایجاد نمایید. این کار برای نصب بهتر کاشی ها مهم و اساسی می باشد.
قراردادن کاشی ها بر روی ملات
بعد از انجام مراحل بالا، اولین کاشی را با دقت از لبه دیوار بر روی قسمت مورد نظر قرار دهید. بعد از قراردادن اولین کاشی با توجه به الگوی مورد نظر سایر کاشی ها را بر روی دیوار قرار دهید. توجه داشته باشید که برای انجام این کار از قسمت های کوچک شروع کنید. در حین انجام این کار از فاصله دهنده در بین کاشی ها استفاده نمایید.
برداشتن فاصله دهنده ها
بعد از نصب تمام کاشی ها و اتمام کار در این مرحله، فاصله دهنده ها را از بین کاشی ها بردارید. انجام این کار باید یک و نیم ساعت بعد از اتمام نصب کاشی ها باشد.
توجه داشته باشید که برخی از این المان ها دائمی می باشند. این بدان معناست که نیاز به برداشتن آن ها از بین کاشی ها نمی باشد. در هنگام خرید به این مورد توجه داشته باشید.
اجرای دوغاب
در این مرحله نوبت به دوغاب دهی سطح کاشی ها می رسد. در هنگام خرید دوغاب به رنگ کاشی ها توجه داشته و بر اساس رنگ آن ها نمونه ای مناسب تهیه نمایید. 15 دقیقه بعد از برداشتن فاصله دهنده ها نسبت به دوغاب دهی سطح کاشی ها اقدام کنید.
تمیز کردن سطح دیوار
در این مرحله بعد از گذشت 30 دقیقه از دوغاب دهی، با استفاده از یک اسفنج خیس نسبت به پاکسازی سطح دیوار اقدام نمایید.
بعد از گذشت یک ساعت از پاکسازی سطح کاشی ها با استفاده از اسفنج خیس، با استفاده از یک اسفنج خشک، سطح کاشی ها را تمیز کنید.
سیلرزنی
در این مرحله از سیلر بر روی کاشی ها استفاده نمایید. برای انجام این کار می توانید از اسپری سیلر استفاده کنید. در هنگام انجام این کار اطمینان حاصل کنید تمامی قسمت های کاشی به وسیله سیلر پوشیده شده است. بعد از انجام این کار به مدت 6 الی 8 ساعت اجازه دهید سیلر به طور کامل خشک شود.
نصب کاشی بر روی سقف
حاضرسازی سقف برای نصب کاشی
آن چه که در ابتدا باید انجام دهید، تمیز کردن سقف می باشد. در صورتی که سقف کثیف یا چرب می باشد، با استفاده از یک اسفنج و پاک کننده چند منظوره نسبت به تمیز کردن سقف اقدام نمایید.
به یاد داشته باشید بعد از انجام این کار اجازه دهید سقف به طور کامل خشک شود و سپس نسبت به نصب کاشی اقدام کنید. تمیز کردن سطح مورد نظر باعث می شود کاشی ها بهتر بر روی سقف بچسبند.
پس از تمیز کردن سطح سقف، نوبت به اندازه گیری آن می رسد. انجام این کار برای مشخص کردن تعداد کاشی مورد نیاز، لازم می باشد. برای انجام این کار طول و عرض سقف را اندازه بگیرید و اعداد را در یکدیگر ضرب کنید.
سپس نوبت به تعیین تعداد کاشی مورد نیاز برای انجام این کار فرا می رسد. برای مشخص کردن تعداد کاشی مورد نیاز طول و عرض سقف را ضرب کرده و سپس جذر آن را بر جذر اندازه کاشی تقسیم کنید.
بهتر است همیشه 15 درصد بیش از مقدار نیاز کاشی تهیه کنید. در این صورت اگر در زمان برش کاشی دچار اشتباه شدید، کاشی اضافه خواهید داشت.
در این مرحله باید نسبت به جداسازی لامپ های روشنایی سقفی، فن و هرگونه المانی که بر روی سقف قرار دارد، اقدام نمایید.
نصب کاشی بر روی سقف
برای نصب کاشی بر روی سقف در ابتدا باید نقطه میانی سقف را مشخص نمایید. به منظور انجام این کار می توانید با استفاده از گچ خطوط را بر روی سقف مشخص نمایید.
برای نصب کاشی، در پشت آن از ملات مناسب جهت نصب آن به سقف استفاده نمایید. برای انجام این کار از یک قلمو فوم یا یک کاردک استفاده کرده و ملات را در پشت کاشی پخش کنید.
توجه کنید که ملات مورد نظر به طور کامل در پشت کاشی پخش شود و گوشه ها نیز به خوبی آغشته به ملات شود.
سپس اولین کاشی را با توجه به خط کشی، بر روی سقف بچسبانید. بهتر است اولین کاشی را در مرکز سقف بچسبانید.زمانی که کاشی را در جای خود قرار می دهید، به آن فشار وارد نمایید تا به خوبی به سقف بچسبد.
برای نصب کاشی در قسمت هایی که لامپ برق یا هرگونه تاسیسات دیگری نصب می باشد، نیاز به برش کاشی خواهید داشت. برای انجام این کار به وسیله کاترهای مخصوص نسبت به برش کاشی اقدام نمایید.
برش کاشی در این قسمت باید با دقت انجام شود تا تاسیسات دچار مشکل نشود. پس از اتمام کار و نصب تمامی کاشی ها، نوبت به نصب قرنیز می رسد. برای انجام این کار می توانید از دستگاه منگنه های مخصوص یا تفنگ میخکوب استفاده نمایید.
آموزش نصب کاشی بر روی کاشی قدیمی
حاضر سازی سطح
در ابتدا با استفاده از یک چکش آرام بر روی کاشی می زنیم. درصورتی که صدا در زیر آن بپیچد نشان دهنده این است که نیاز به بازسازی دارد و باید دوغاب اطراف آن را بتراشید و کاشی را بردارید.
سپس سطح زیر کاشی را ملات بریزید و کاشی را دوباره بر روی سطح مورد نظر بچسبانید. بهتر است بعد از انجام این کار به مدت 24 ساعت صبر کنید و سپس سایر مراحل را اجرایی کنید.
در این مرحله اگر سوراخ و خراشیدگی غیر طبیعی بر روی سطح کاشی وجود دارد، پیدا کنید و آن ها را علامت گذاری کنید. توجه داشته باشید میزان آسیب دیدگی با عمق های متفاوت را به صورت متفاوت نشانه گذاری کنید.
در این مرحله با استفاده از سنگ فرز، نقاط و خراشیدگی های عمیق را فرز زنی کنید. در حین انجام کار به طور مداوم نقطه مورد نظر را چک کنید و از هم سطحی آن اطمینان حاصل نمایید.
بعد از تعمیر، نوبت به سمباده زنی سطح مورد نظر می رسد. برای انجام این کار از دستگاه سمباده زنی استفاده کرده و تمام سطح کاشی را سمباده بزنید.
در این مرحله، سطح موردنظر را به وسیله جاروبرقی جارو بزنید. سپس با استفاده از آب گرم و مواد شوینده جرم ها و آلودگی های سطح کاشی را کامل از بین ببرید.
نصب کاشی
در این مرحله نوبت به حاضرسازی مقدمات برای نصب کاشی می رسد. برای انجام این کار از یک لایه نازک ملات بر روی کاشی های قدیمی استفاده کنید.
بهتر است یکباره این کار را انجام ندهید و و سطح مورد نظر را به قسمت های کوچک برای انجام این کار تقسیم بندی کنید. برای استفاده از ملات یک لایه نازک از آن را در یک جهت بر روی سطح کاشی های قدیمی بکشید.
اگر در سطح کاشی های قدیمی شکستکی وجود دارد، باید از لایه ضخیم تری از ملات بر روی آن استفاده نمایید. ضخامت ملات باید به اندازه 6.35 میلی متر باشد. برای استفاده از ملات بد نیست که از نمونه های پودری استفاده کرده و به جای مخلوط کردن آن با آب از لاتکس مایع استفاده کنید.
اگر کاشی قدیمی دچار شکستگی بود و از ملات بر روی آن استفاده کردید، برای ایجاد مقاومت بیش تر می توانید از نوار مش بر روی ملات خیس استفاده کنید. به یاد داشته باشید که از این نوار تنها بر روی قسمت آسیبدیده استفاده نمایید.
در این مرحله نوبت به نصب کاشی می رسد. سایر مراحل نصب، مطابق مراحل مذکور در قسمت های قبلی می باشد.
نکات پایانی
آن چه که در این نوشته به بیان آن پرداختیم، آموزش نصب کاشی و سرامیک می باشد. استفاده از این مطلب این امکان را برای شما فراهم می کند که به راحتی نسبت به انجام این کار اقدام نمایید.
سلام
واقعا سبک طراحی های آشپزخانه خیلی خیلی مهمه
مطلب جامعی بود ممنون
سلام
خيلي عالي بود اين مطلب من خيلي حال کردم باهاش
نکته هايي که گفته بوديد عالي بودن
خیلی عال هستین واقعا خسته نباشید و موفق باشید
سلام
سرامیک کف قبل از گچ کاری دیوار ها باید انجام شود یا بعد از آن. اگر قبل از گچ کاری و رنگ آمیزی دیوارها و سقف سرامیک فرش شود آیا بر اثر جا بجایی داربست ها و چهار پایه های مخصوص نقاشی و گچ کاری سرامیک ها آسیب نمی بینند؟
با تشکر از مطالب خوبتان
سلام
باید قبل از گچکاری و رنگ، کف کار بشه.
قطعا اگر مراقبت نشه مشکل پیش میاد. باید کف کار پلاستیک کشیده بشه و موکدا هم از تیم های اجرایی بخواهید و نظارت کنید که بشکه و نردبان و … را روی زمین نکشند!
سلام وقت بخیر کاشی برای دیوار های اشپزخانه با چسب کاشی چسبوندیم ولی بعد از ۱۲ ساعت کاشیا نم چسبو ب خودشون گرفتن و لک گرفتن ایا نم کاشی ها ب مرور خشک میشود؟با خشک شدن نم کاشیا ایا لک نم ها میرود؟ممنون از پاسخگوییتون
سلام
کاشیتون چی بوده دوست عزیز که لک شده از چسب؟ طبیعی به نظر نمیاد!
سلام وعرض ادب
دراجرای کاشی کاری کاشی وسرامیک دیوارها ی سرویس بهداشتی وآشپزخانه راابتداباید انجام بدیم یاکاشی وسرامیک کف راباتشکر
سلام دوست عزیز
ابتدا دیواره ها انجام میشه و بعد کف
سلام و درود
چگونه میتوان از پر بودن فضای پشت کاشی اطمینان حاصل کرد؟ لطفا هر کی پیمامو دید سریعا جواب بده
ممنون از تک تک تون…
با سلام
برا خونه های قدیمی که کفشون سیمانی یا موزاییکه میشه با استفاده از چسب سرامیک کرد؟
و جاهایی که نم داره چی ؟مشکلی نداره ؟
سلام
بله میتونید بچسبانید حتی در حمام!
مطلب کاملی بود.
با سلام
آیا راه حلی برای ایجاد صفحات کاشیکاری قابل حمل(چندبار مصرف) برای محل های کسب استیجاری ک نیاز به کاشیکاری در آنها الزامی است،وجود دارد؟
سلام
جواب تخصصی این سوال را باید دوستان کاشی کار بدن ولی یکی از راهکارها استفاده از نمای خشک روی دیوارها و کف هست که مثلا در غرفه سازی نمایشگاه هایی هم استفاده میشه
سلام
ببخشید ما الان کابینت هارو نصب کردیم، الان که میخوایم سرامیک کف اشپزخونه رو نصب کنیم، پایه های کابینت مزاحم هستن، چه کاری میشه کرد؟ اگر تا پای پایه ها که پاخور میاد روش سرامیک کنیم، خیلی مشکل پیش میاد بعدا؟
سلام
خوب شما اول باید سرامیک میکردید و بعد کابینت!
مشکل تو ظاهر کار هست و اینکه چون اختلاف سطح پیش میاد ممکنه اون زیر آشغال زیاد جمع بشه!
سلام.
آیا میتوان روی لبه های سرامیک پرسلانی دیوار سرویس ها را با نوار پوشش داد؟
منظور لبه دست انداز داخلی ایجاد شده در دیوار سرویس یا همان محل تقاطع سرامیک افقی و قائم در لبه هاست.
سوال من فقط در مورد سرامیک پرسلانی است
سلام
ببخشید اگر قبل از نصب شاسی آسانسور، سرامیک کف انجام بشود مشکلی پیش خواهد آمد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
https://lulehbazkon.com/sattarkhan-plumbing/
خدمات لوله بازکنی ستارخان
انجام کلیه خدمات لوله بازکنی ستارخان به صورت فوری، بدون کثیف کاری توسط همکاران با اخلاق
خدمات چاه بازکنی و تخلیه چاه ستارخان. رفع هرگونه گرفتگی، بوی بد فاضلاب و غیره.
سلام،
دلیل ترک افقی در دیوار کاشیکاری شده در تراز زیر یکمتر در سرویس توالت چیست در ضمن لوله های آب وبرق نیز در این تراز عبور نکرده است
متشکرم
خدمات لوله بازکنی ستارخان با ارائه سرویس توسط بهترین و با تجربه ترین لوله بازکنی های ستارخان، قصد دارد خدمات با کیفیتی را انجام دهد. اگر نیاز به لوله بازکنی ستارخان دارید میتوانید از طریق وبسایت آقای لوله بازکن درخواست سرویس دهید.
https://mrplumber.ir/sattarkhan-plumbing/
کاشی کار ماهر باید تماس مراحل این پست رو بطور کامل انجام بده
برای رفع شکستگی لوله نیاز داشتیم بدانیم که در ساخت کف چه مواردی رعایت شده خیلی کمک کرد
بهترین کاش کاری را این شرکت آنجام میدهند
سلام، اگر به دنبال خدمات تضمینی و شبانه روزی لوله بازکنی شهرک آپادانا میگردید از طریق لینک زیر با وبسایت میلاد لوله بهتری خدمات را با کمترین قیمت دریافت کنید.
https://miladloole.com/%D9%84%D9%88%D9%84%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%A9%D9%86%DB%8C-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DA%A9-%D8%A2%D9%BE%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%A7/
لوله بازکنی تهران از خدمات مهم میباشد برای دریافت سریع این خدمات میتوانید از طریق لینک زیر اقدام کنید.
https://loolebazkonam.ir
لوله بازکنی سنندج مفتخر است تا خدمات چاه بازکنی و رفع گرفتگی سرویس های فاضلاب را با بهترین کیفیت انجام دهد. برای درخواست این سرویس به وبسایت لوله بازکنم مراجعه کنید.
https://loolebazkonam.ir/pipe-opening-in-sanandaj/
لوله بازکنی تهران
مجموعه لوله بازکنی آذین یکی از شرکت های رسمی و ثبت شده در این زمینه می باشد که تمام فعالیت های آن زیر نظر اتحادیه صورت میگیرد. برای اطلاع و آشنایی بیشتر با خدمات لوله بازکنی تهران می توانید به آدرس https://lolebazkoniazin.com مراجعه نموده یا با شماره تلفن(09370373329) تماس بگیرید. این مجموعه در سایرشهرهای ایران از جمله لوله بازکنی همدان ، لوله بازکنی قزوین ،لوله بازکنی اصفهان و….فعال و آماده خدمات رسانی می باشد.
سلام، لوله بازکنی همدان 24 ساعته وشبانه روزی در خدمت شما همشهریان عزیز می باشد جهت تماس با ما به لینک زیر مراجعه فرماید.ممنون از مدیر سایت ساختمانچی
https://lolebazkoniazin.com/pipe-opening-in-hamadan/
مجموعه لوله بازکنی آذین یکی از شرکت های رسمی و ثبت شده در این زمینه می باشد که تمام فعالیت های آن زیر نظر اتحادیه صورت میگیرد. برای اطلاع و آشنایی بیشتر با خدمات لوله بازکنی تهران می توانید به آدرس https://lolebazkoniazin.com مراجعه نمایید.
با سلام اگر به دنبال خدمات ساختمانی از جکمله لوله بازکنی تهران و تخلیه و لایروبی سپتیک و تخلیه چاه تهران هستید که دارای مجوز رسمی باشد و برای هر خدمات خود طبق نرخ اتحادیه لوله بازکنی و تخلیه چاه تهران کار می کند . https://www.shayanno.ir/pipe-opener-tehran/
بهترین شرکت لوله بازکنی در زنجان با خدمات لوله بازکنی امین
خدمات لوله بازکنی همدان با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت
https://lolebazkoniazin.com/pipe-opening-in-hamadan/
سلام. لوله بازکنی در رشت را با استادکار رشت تجربه کنید. بدون کثیف کاری و با آخرین تکنولوژی روز دنیا.
https://ostadkarrasht.com/
سلام. اگه یکبار از خدمات لوله بازکنی زنجان استفاده کنید دیگه از هیچ شرکت لوله بازکنی دگر در زنجان خدمات نمیگیرید.
https://loolebazkoniyezanjan.com/